UUTUUS! Konemestari Hautala ja TIILIKORSTEENI

Henkka ja Johanna lähtevät uudelle purjehdusreissulle.
Matkan aikana Henkka kertoo vanhoista Cruxissa olleista seilauskavereistaan, ja heidän tapaamisistaan vuosikymmeniä myöhemmin. Kuka heistä voi huonosti? Kuka on menestynyt hyvin? Kuka on aloittanut aivan uskomattomissa hommissa? Tarinassa kerrotaan myös Henkan koulunkäyntiä, seilausta konemestarina ja laivoissa tapahtuneita isoja muutoksia joita kiristynyt kilpailu toi. Välillä tutustutaan virolaisen salakuljettajan tarinaan.

Kirjan hinta 24 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-68311-7-6, pehmytkantinen sivumäärä 208.

Konemestari Hautala ja ETELÄN RISTI

Henkka Hautala aloittaa konemiesuransa koneoppilaana s/s Cruxissa 1964-65.
Henkka ja Johanna tapaavat sairaalassa. Pitkän eron jälkeen suhde kehittyy uudelleen ja he lähtevät yhteiselle purjehdusreissulle Merenkurkun kauniiseen saaristoon ja Ruotsin Korkearannikon jylhiin maisemiin. Matkan aikana Henkka muistelee vanhaa s/s Cruxia ja siinä viettämäänsä aikaa 1964-65. Laivassa tapahtui paljon – vapaat ulosviennit ja viinan runsas käyttö synnyttivät ongelmia. Niitä syntyi myös kun uusi staili yritti vallata laivan. Crux kävi Afrikan itärannikolla ja poikkesi vielä länsirannikollakin.

Kirjan hinta 24 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-68311-0-7, 256 sivua, pehmytkantinen.

Konemestari Hautala ja ELON MAININGIT

Tarina vanhasta tankkilaivasta ja sen matkoista. Laivalla sattuu paljon hauskaa, eikä sieltä puutu murhekaan. Tarinassa mennään kuusikymmentä luvun lopulla ja kaksituhatta luvun alussa. Tarinassa esiintyy vanha konemestari joka muistelee kaksituhatta -luvulla sairaalassa elämänsä laivaa ja sen tapahtumia (1967).

Kirjan hinta 24 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-93-3620-3, pehmytkantinen sivumäärä 224.

HALKI JÄÄN M/s Vaasa Providerin matkassa

Kirja kertoo merimiesten elämästä ja työstä laivalla sekä vapaa-ajan vietosta satamissa. Tapahtumat ovat ajalta jolloin vapaa-ajan viihde piti tuottaa itse ilman nykytekniikkaa. Hyviä tarinan kertojia ja viihdyttäjiä tarvittiin. Laivassa koetaan iloa ja arkea, mutta se kokee myös surua. Meri osaa olla julma ja säälimätön, kuten syksyllä 1964 Pohjanmerellä.

Kirjan hinta 17 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN: 978-952-93-1889-6, pehmytkantinen sivumäärä 160.

Täältä pääset sähköiseen tilauslistaan!

tiilikorsteeni
etelän risti
elonmainingit
Halki jään