VALKOINEN LAIVA UUTUUS!
Kertomus eräästä matkasta Venezuelaan. Minkälaisissa ajatuksissa tekee matkaa laivassa jo vuosia palvellut trissa, talouspuolen esimies? Voittaako turhautuminen ja yksin jäämisen pelko hänet?
Miten matkaan suhtautuu viittäkymmentä lähestyvä konemestari, joka on luullut saavuttaneensa siihen astisessa elämässään kaiken, vai puuttuko häneltä jotakin?
Laivassa on myös nuorempia henkilöitä. Yksi heistä muuttaa rikkaan mielikuvituksensa ansiosta jopa sateiset päivät aurinkoisiks, mutta miten pärjää, jo esikoulussa kiusatuksi tullut kaveri, josta itsestäänkin on tullut kiusaaja?
Nuori, vasta kaksikymmentä täyttänyt seikkailun haluinen nainen on mukana sydän ja mieli avoimena. Hän muistaa maihin jääneen ystävättärensä ennustukset, mutta ei tiedä pitäisikö niihin uskoa. Ennustaja oli itse työskennellyt matkustajalaivassa vuoden päivät, ja kokenut vaikka mitä.
Miten matkalla pärjää juuri kahdeksantoista täyttänyt, poikkeuksellisista oloista lähtöisin oleva nuorukainen?
Kirjan hinta on 25 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-69005-3-7, pehmytkantinen, sivumäärä 268.

KAALEPPI JA LEMMENLAIVA
Aikaisemmin naisia oli totuttu näkemään vain matkustajalaivoissa ja joissakin lähiliikenteen aluksissa. Nyt heitä tapasi myös valtameriliikenteen laivoissa, ja heitä saattoi olla samassa laivassa useampiakin. Naisten joukossa löytyi erilaisia luonteita, niin kuin miestenkin. Kukaan ei kuitenkaan käyttänyt sukupuolta hyväkseen saadakseen etuja tai tehnyt elämästään helpomman. Ei vaikka he toteuttivatkin seksualisuuttaan paljon vapaammin kuin äitinsä aikoinaan.
Kirjan hinta on 24 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-69005-1-3, pehmytkantinen sivumäärä 230.

VALASOJAN ENSIMMÄINEN ELÄMÄ
Erkki Valasojan koko tarina. Merimiehenä mm. s/s Motto, s/s Jytte Paulin ja s/s Crux. Miehen seilauksia viisi- ja kuusikymmentäluvuilla. Paha sairastuminen, uudelleen kouluttautuminen ja siirtyminen yliopistomaailmaan. Mies tapaa kolmenkymmenen vuoden jälkeen konemestari Hautalan, vanhan laivakaverinsa.
Kirjan hinta on 18 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-69005-0-6, pehmytkantinen sivumäärä 290.

Konemestari Hautala ja TIILIKORSTEENI
Henkka ja Johanna lähtevät uudelle purjehdusreissulle.
Matkan aikana Henkka kertoo vanhoista Cruxissa olleista seilauskavereistaan, ja heidän tapaamisistaan vuosikymmeniä myöhemmin. Kuka heistä voi huonosti? Kuka on menestynyt hyvin? Kuka on aloittanut aivan uskomattomissa hommissa?
Kirjan hinta 18 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-68311-7-6, pehmytkantinen sivumäärä 208.

Konemestari Hautala ja ETELÄN RISTI
Henkka Hautala aloittaa konemiesuransa koneoppilaana s/s Cruxissa 1964-65.
Henkka ja Johanna tapaavat sairaalassa. Pitkän eron jälkeen suhde kehittyy uudelleen ja he lähtevät yhteiselle purjehdusreissulle Merenkurkun kauniiseen saaristoon ja Ruotsin Korkearannikon jylhiin maisemiin. Matkan aikana Henkka muistelee vanhaa s/s Cruxia ja siinä viettämäänsä aikaa 1964-65.
Kirjan hinta 18 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-68311-0-7, 256 sivua, pehmytkantinen.

Konemestari Hautala ja ELON MAININGIT
Tarina vanhasta tankkilaivasta ja sen matkoista. Laivalla sattuu paljon hauskaa, eikä sieltä puutu murhekaan. Tarinassa mennään kuusikymmentä luvun lopulla ja kaksituhatta luvun alussa.
Kirjan hinta 18 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN 978-952-93-3620-3, pehmytkantinen sivumäärä 224.

HALKI JÄÄN M/s Vaasa Providerin matkassa
Kirja kertoo merimiesten elämästä ja työstä laivalla sekä vapaa-ajan vietosta satamissa. Tapahtumat ovat ajalta jolloin vapaa-ajan viihde piti tuottaa itse ilman nykytekniikkaa.
Kirjan hinta 15 €, sisältää postimaksun Suomeen.
ISBN: 978-952-93-1889-6, pehmytkantinen sivumäärä 160.

Täältä pääset sähköiseen tilauslistaan!

Näyttökuva 2021-7-10 kello 13.47.59
KaaleppijalemmenlaivaTimoHaipus
Valasojanensimmainenelama
tiilikorsteenijaetelanristi
elonmainingitjahalkijaan