Ohjeita ja yhteystietoja

 

Maamiäs o maall niingo sontsäki suu,

merimiäs o merell niingo fiikunapuu

Ohjeita, yhteystietoja ja sivuston toiminta-ajatus!

Tilastotietoa:

Sivusto on perustettu tammikuussa 2010. Sivuilla on jo noin 5000 valokuvaa, merimiestarinoita 126 kpl, lehtileikkeitä 36 kpl, elokuussa 2011 on käyntejä n. 1000/vrk. Sisältö kasvaa koko ajan.


Hyvä tietää:

Suuren kuvamäärän ja käytetyn ohjelman vuoksi sivujen latautuminen vanhoilla koneilla, hitailla yhteyksillä ja kännykällä voi olla hidasta.


Juttuja lukeaksesi koneellasi pitää olla Acrobat Reader ohjelma jonka voit ladata ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/fi/reader/ Lue ohjeet huolella ennen latausta. Jos et osaa asentaa ohjelmaa, pyydä jotakin sen osaavaa henkilöä avuksi.

Sivusto

nimi 

merimieskuvia.net


SISÄLTÖ 

Merimiesten valokuvia, juttuja ja muuta perinnettä sekä keskustelupalsta.


aiheet 

Merimiehet, laivat, satamat...

Sponsoreita:

Kuvien ja tekstien oikeudet säilyvät lähettäjällä, merimieskuviasivusto saa niihin julkaisuoikeuden omassa käytössään.

Lähettäkää vain omia kuvia, tai kuvia joihin teillä on julkaisuoikeus.

Ylläpitäjä varaa oikeuden päättää sivuilla julkaistavista kuvista, jutuista ja muusta materiaalista.

Sivustolla kerrotaan suomalaisten merimiesten elämästä laivoilla, satamissa ja vieraissa maissa. Esillä on valokuvia ja kirjoitettuja tarinoita, lehtileikkeitä, kotimaahan lähetettyjä postikortteja, piirroksia, laiva-aiheisia maalauksia sekä puhdetöitä. 

Kaikki vanhat laivoissa otetut valokuvat, muistelmat ja tarinat ovat tervetulleita. Niitä voi lähettää sähköpostilla tai kirjeellä. Valokuvissa tulee olla kuvatekstit mukana sekä selostus laivasta ja kuvanottoajasta. Kysykää tarvittaessa ohjeita. 

Kuvissa ja tarinoissa on vanhoja karaistuneita merimiehiä, voit nähdä tuttujakin. Jos haluat yhteyttä kuvan lähettäjään, voit tiedustella  asiaa sivuston "Messin jutut" keskustelupalstalla tai sivuston ylläpitäjältä. Ylläpitäjä ei jaa yhteystietoja, mutta voi välittää yhteydenottopyynnön.

Tämä on ilmainen, yksityisen harrastajajoukon ylläpitämä sivusto. Sivusto ei sitoudu aineiston esilläpitoon ja valitsee aineiston. Sivusto ei vastaa tänne lähetetystä aineistosta. Paperimateriaali palautetaan normaalikirjeenä jos asiasta ei ole muuta sovittu.